Tales of Babelithia

Tales of Babelithia 20 A2-B1 Штотуку пристигнавте во фантастичен свет наречен Бабелитија кој се карактеризира со различни биоми и каде што ќе сретнете различни ликови. На раскрсницата на овие разновидни …

The Shipwreck

The Shipwreck 20 A2-B1 Случајно сте во многу необична ситуација: заглавени сте на пуст остров! Што ќе правиш? Се разбира, вашата прва цел е да преживеете, затоа треба да го …

What’s in a name

What’s In a name? 10-15 A2-B1 Ромео и Јулија се деца на две многу важни семејства во градот Верона, северна Италија. Двете семејства се во спор со години кога Ромео …

Vocab is You

Vocab is You 20 A1 Завршете ги сите 10 нивоа на играта со поместување на вашиот карактер или ставките на играта за да постигнете победа! Како можете да го направите …

The World of Grammaria

The World of Grammaria 15 A2-B1 Во „Светот на Грамарија“, играте црвен лик што се движи од платформа на платформа за да пронајде зборови. Соберете зборови по правилен редослед и …

The Messy House

The Messy House 30 A2 Вие сте главниот лик. Само што се разбудивте и сфативте дека вашата куќа е во неред без очигледна причина. Вашата цел е да откриете што …

The Hunter

The Hunter 60 B1-B2 Гидеон е ловец на чудовишта кој се стреми да биде најголемиот херој што некогаш живеел. За да ги исполни своите соништа, тој се стреми да го …

The Curse of the Sceptrum

The Curse of the Sceptrum 40 A2 Момчето по име Ед го напушта родното место за да го најде Харолд, неговиот изгубен брат. Тој знае дека потрагата ќе биде долга …

The Absent Minded

The Absent Minded 50 B2 Хероината, чие име е Марша, се осмели по „оклопна пижама“. партија“ да го положи тестот на Oracle. Таа не се сеќава како таа отпатувала во …

Phantom Halls

Phantom Halls 10 A2-B1 Заробени сте во опседната куќа во сопственост на фантомка. За да избегате, треба да ги завршите задачите што ви се дадени. игра Водич за играч Педагошка …