The Hunter

The Hunter

60

B1-B2

Гидеон е ловец на чудовишта кој се стреми да биде најголемиот херој што некогаш живеел. За да ги исполни своите соништа, тој се стреми да го убие змејот Фафнир користејќи ја само својата сила.

игра

Водич за играч

Педагошка низа