The Absent Minded

The Absent Minded

50

B2

Хероината, чие име е Марша, се осмели по „оклопна пижама“. партија“ да го положи тестот на Oracle. Таа не се сеќава како таа отпатувала во друг свет, но таа е решена да го постигне тоа задача. Таа има потреба од придружници за да ги надмине пречките и да ја гони план.

игра

Водич за играч

Педагошка низа