Wired

Wired 60 B2 Играта е сместена во иднината, во марсовска колонија и дистописки политички режим. Конзорциум од корпорации служи како светска влада. Опозицијата, автономистите се борат за подемократски режим. Аполо, …

V0c’s Journey 3 – The Departure

V0c’s Journey 3 – The departure 20 B2 V0c е вонземјанин со мисија: да го истражува и проучува човечкиот свет. По слетувањето на Земјата и истражувањето на градот, стекнувањето пријатели …

The Hunter

The Hunter 60 B1-B2 Гидеон е ловец на чудовишта кој се стреми да биде најголемиот херој што некогаш живеел. За да ги исполни своите соништа, тој се стреми да го …

The Absent Minded

The Absent Minded 50 B2 Хероината, чие име е Марша, се осмели по „оклопна пижама“. партија“ да го положи тестот на Oracle. Таа не се сеќава како таа отпатувала во …

Perseverance

Perseverance 15 B2 Никогаш нема да погодите за што е оваа приказна… „НЕ“ се работи за провалник и богатство! Жал ми е ако сте разочарани. Во крвта ми е! Како …

Particle

Particle 25 B1-B2 Сакајќи да се поврзе со претходното знаење на предците, Луциус го посетува храмот со цел да ја усоврши својата обука, овој пат е СТАТИЈАТА. За жал, оваа …

Liberation

Liberation 15 B1-B2 Liberation е игра со улоги создадена со RPG Maker за еден играч кој следи едноставна приказна која се развива низ 3 нивоа, како што е претставено подолу. …

Erasmus Integration

Erasmus Integration 30 B1-B2 Темата на приказната е: дали е во ред да излегуваш и да се забавуваш за време на студирањето? Алекс најпрво наоѓа некој како нив во Улф. …

Fake News

Fake News 30 B2 Играта е сместена во имагинарен мал град на работ на граѓанска војна. Политичките поделби ги загрева локалната социјална мрежа наречена „Вистиност“. Луѓето се поделени по прашањето …