V0c’s Journey 3 – The Departure

V0c's Journey 3 - The departure

20

B2

V0c е вонземјанин со мисија: да го истражува и проучува човечкиот свет. По слетувањето на Земјата и истражувањето на градот, стекнувањето пријатели и учењето за луѓето, тие сега треба да го поправат својот брод за да си одат дома, но им требаат разни предмети и алатки. Со помош на D.I.A., дигиталниот водич, давајќи совети и индикации преку телефон, ќе треба да комуницирате со луѓето низ градот и да ги прашате за предметите.

игра

Водич за играч

Педагошка низа