The Little Alchemist

The Little Alchemist 30 A1-A2 Ал, чирак на Големиот алхемичар, дознава дека кралот боледува од ненадејна и многу сериозна болест. Чиракот е единствената надеж да го излечи бидејќи Големиот Алхемичар …

V0c’s Journey the Mission

Voc’s Journey – The Mission 15 A2 V0c, безродовиот вонземски лик, добива мисија: тие мора да отпатуваат на Земјата за да го проучуваат човечкиот свет. Тие бараат човек (играчот) кој …