The Cooking Planet

The Cooking Planet

15

A1-A2

Изгубени сте во вселената и ве наоѓа невидлив лик. Тој се обидува да ти помогне да се вратиш на Земјата и те носи кај готвачка од планетата за готвење која била на Земјата во минатото и би требало да може да ти помогне, под услов прво да и помогнеш да подготви рецепт од Земјата. : Белгиски вафли.

игра

Водич за играч

Педагошка низа