Vocab is You

Vocab is You 20 A1 Завршете ги сите 10 нивоа на играта со поместување на вашиот карактер или ставките на играта за да постигнете победа! Како можете да го направите …

The Cooking Planet

The Cooking Planet 15 A1-A2 Изгубени сте во вселената и ве наоѓа невидлив лик. Тој се обидува да ти помогне да се вратиш на Земјата и те носи кај готвачка …

Mission TADA

Mission TADA 15 A1-A2 Се сопнувате на тунел за бегство наместен со јазични предизвици. Изработени од брилијантен лингвист кој некогаш сонувал за слобода, овие загатки го чуваат вашиот излез. За …

Cooking Adventure

Cooking Adventure 10 A1-A2 Главниот лик подготвува ручек, но му требаат повеќе состојки. Тој оди во продавницата во близина и ги купува потребните состојки. Потоа се враќа дома и го …

The Little Alchemist

The Little Alchemist 30 A1-A2 Ал, чирак на Големиот алхемичар, дознава дека кралот боледува од ненадејна и многу сериозна болест. Чиракот е единствената надеж да го излечи бидејќи Големиот Алхемичар …