Mission TADA

Mission TADA

15

A1-A2

Се сопнувате на тунел за бегство наместен со јазични предизвици. Изработени од брилијантен лингвист кој некогаш сонувал за слобода, овие загатки го чуваат вашиот излез. За да избегате, мора да ги дешифрирате овие предизвици, потпирајќи се на вашето колективно познавање на англиските јазици. За време на патувањето, ја разоткривате приказната на лингвистот и формирате нераскинлива врска, надминувајќи ги културните поделби. Како што ги надминувате пречките, вие не само што стекнувате слобода, туку и трансформативна моќ на јазикот, инспирирајќи ги другите во затворот да го следат вашиот пат кон просветлување и бегство.

игра

Водич за играч

Педагошка низа