The Hunter

The Hunter 60 B1-B2 Гидеон е ловец на чудовишта кој се стреми да биде најголемиот херој што некогаш живеел. За да ги исполни своите соништа, тој се стреми да го …

The Engineering Planet

The Engineering Planet 10 A2-B1 Се будите на чудна планета. Лик кој изгледа дека е уметник разговара со тебе и објаснува дека и двајцата одевте на Земјата со неговиот вселенски …

The Cooking Planet

The Cooking Planet 15 A1-A2 Изгубени сте во вселената и ве наоѓа невидлив лик. Тој се обидува да ти помогне да се вратиш на Земјата и те носи кај готвачка …

The Art Planet

The Art Planet 15 A2-B1 Се будите на чудна планета. Невидлив лик зборува со вас и ви објаснува дека одите на планетата Земја, но завршивте на Планетата уметност. За среќа, …