Tales of Babelithia

Tales of Babelithia

20

A2-B1

Tocmai ați ajuns într-o lume fantastică numită Babelithia care este caracterizată de diverse biome și în care veți întâlni diverse personaje. La răscrucea acestor biomuri diverse se află Kasòra, un sat fondat de un grup de pionieri care caută refugiu de pericolele din Babelithia. Sătenii sunt o comunitate muncitoare și rezistentă, pricepuți în diverse meșteșuguri și magie. Satul este protejat de un scut străvechi, o barieră de energie magică deghizată într-o pădure cu aspect comun, care ține la distanță majoritatea monștrilor. Cu toate acestea, bariera se slăbește în timp, impunând sătenii să se angajeze periodic în misiuni pentru a aduna artefacte magice pentru a o întări sau pentru a lupta cu monstrul care ar putea sosi.

Scopul tău este să explorezi lumea din jurul tău și să-ți oferi ajutorul oricui ar avea nevoie de el.

Când jocul se deschide, vi se cere să selectați dificultatea: cu cât veți merge mai greu, cu atât mai puțin timp veți avea pentru a finaliza jocul.

Acțiunea se desfășoară într-un cadru natural; urmând calea, vei întâlni mai multe personaje ale căror instrucțiuni te vor conduce prin soluția de joc.

 

Ghidul jucătorului​

Secvență pedagogică​