A Tense Situation

A Tense Situation Тоа е едноставна, но забавна игра за еден или двајца играчи кои сакаат да го измерат своето знаење врз основа на англиските времиња. Авторот употребил наслов со …

Murder in the Manor

Murder In The Manor 45 B1 Приказната е сместена во наше време. Богатата актерка, Амелија Меколен, организира фантастична забава во нејзиниот Манор, каде што моментално е изложена нејзината уметничка колекција. …