V0c’s Journey the Mission

Voc's Journey - The Mission

15

A2

V0c, безродовиот вонземски лик, добива мисија: тие мора да отпатуваат на Земјата за да го проучуваат човечкиот свет. Тие бараат човек (играчот) кој се изгубил на нивната матична планета, да им помогне да се подготват за тоа патување. D.I.A., системот за вештачка интелигенција или дигитален водич на вселенскиот брод на мисијата, ќе се погрижи да не ја напуштат својата планета пред да проверат дали се што им треба е на бродот. Штом V0c ги пронајде сите потребни предмети, бродот може да полета за Земјата.

игра

Водич за играч

Педагошка низа