The Detective

The Dectective

30

B1

Вие сте детектив кој е повикан да реши убиство во мирна населба. Вашите колеги веруваат дека жртвата била убиена во несреќа од разбојник, но други индиции покажуваат поинаква можност.

игра

Водич за играч

Педагошка низа