V0c’s Journey 2 – The letter

V0c's Journey 2 - The Letter

20

B1

V0c е вонземјанин со мисија: да истражува и проучува луѓе. Слетуваат на Земјата и наоѓаат писмо напишано од вонземјанин за човек. Тие бараат од вас да им помогнете да ја најдат таа личност преку интеракција со луѓе низ градот. D.I.A., дигиталниот водич, ви дава совети и индикации преку телефонот во џебот на V0c.

игра

Водич за играч

Педагошка низа